TOBBIE-II-MICRO:BIT-KIT-(KSR20)
TOBBIE II MICRO:BIT KIT (KSR20)
0 Reviews | Review toevoegen

TOBBIE II MICRO:BIT KIT - KSR20 Kenmerken KSR20Ontdek de robot kits van Velleman en stap in de wereld van elektronica, mechanica en hydraulica. Een reeks bouwkits voor de toekomstige ingenieur. To...

Artikelnummer

KSR20 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 74,25
Prijs per 1.00

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

TOBBIE II MICRO:BIT KIT

- KSR20

Kenmerken KSR20
Ontdek de robot kits van Velleman en stap in de wereld van elektronica, mechanica en hydraulica. Een reeks bouwkits voor de toekomstige ingenieur. Tobbie II met BBC Micro:bit. Tobbie II maakt gebruik van de uitstekende eigenschappen van de micro: bit en is daarom uw coolste en meest intelligente robotvriendje ooit. Tobbie II is een bouwrobot met 6 poten en een niet-roterend lichaam, voorzien van alle nodige elektronica inclusief motor, IR-sensor en zoemer, waardoor het een actieve en interactieve speelkameraad is. Ideaal te combineren met micro:bit: met behulp van uw creatieve vaardigheden en verbeeldingskracht kunt u eenvoudig coderen en programmeren via de Javascript Blocks-editor of Python-editor op uw computer, laptop of smartphone. U moet geen extra coderingssoftware en driver downloaden. Dankzij dit programmeerbare board in zakformaat, wordt coderen en programmeren eenvoudig, toegankelijk en interessant voor kinderen. Dankzij de belangrijkste eigenschappen van de BBC Micro:bit beschreven hieronder, biedt Tobbie II heel wat potentieel en brengt veel fantasie en opwinding met zich mee.- een leuke manier om uw STEM-vaardigheden te ontwikkelen (STEM - exacte wetenschappen, techniek/technologie, ontwerp/creatie en toegepaste wiskunde)
- aanbevolen leeftijd: 14+
- micro:bit programma's (te downloaden):
 - Explorer
 - Follow me
 - Singing and Dancing
 - Light tracker
 - Thermometer
 - Calculator
 - Rock-paper-scissors
 - Dice
 - Notice board
 - Compass
 - Bowling
 - app voor afstandsbediening (Android 5.0 of hoger)
Specificaties KSR20
- afmetingen: 136.8 x 125.8 x 176 mm
- voeding: 4 x AAA-batteirij (niet meegelev.)
- micro:bit board: meegeleverd
- aantal onderdelen: 118

EAN-code: 5410329708719

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wij gebruiken cookies om bezoekersinformatie te meten (wij slaan geen persoonlijke gegevens op)