Gevoelige PEM7D IR lichtsluis met een detectiebereik van 7m

Een lichtsluis die u waarschuwt als er iemand in de buurt is of uw winkel binnenkomt? Bij Elektronicacatalogus.nl kunt u terecht voor de populaire Velleman PEM7D. Dankzij de ingebouwde polarisatiefilters herkent deze IR sensor ook objecten met een spiegelend oppervlak.

Velleman PEM7D IR lichtsluis

De PEM7D IR lichtsluis heeft een detectiebereik van 7 m. Komt er iets of iemand voorbij, dan wordt de infrarood straal onderbroken en gaat het alarm af. U kunt de duur en het volume van het waarschuwingssignaal zelf instellen. De PEM7D kan geleverd worden met een teller voor het aantal bezoekers.

PEM7D makkelijk te installeren

De installatie van de PWM7D is eenvoudig. Komt u er toch niet uit, dan adviseren we u graag én goed. Wij hebben namelijk al zo'n 25 jaar ervaring in de elektronica. Ook kunt u altijd een beroep doen op onze buitendienst. Zij plaatsen onder meer alarminstallaties thuis of op bedrijf.Bestelling snel in huis

Wij zijn de grootste online Velleman dealer van Nederland! We hebben vrijwel elke Velleman lichtsluis op voorraad en zorgen ervoor dat u uw PEM7D binnen 1-2 dagen in huis heeft! Moeten we de lichtsluis toch bij Velleman in België bestellen, dan duurt de verzending 3 tot maximaal 5 werkdagen.

Voordelen van Elektronicacatalogus

  • Grootste online Velleman dealer van Nederland!
  • Zéér groot en compleet assortiment.
  • Verzendkosten 4,95. Boven de 100,- GRATIS verzending!
  • PEM7D lichtsluis GRATIS afhalen in onze winkel in Waalwijk.
  • Webshop en service beoordeeld met een 8,5 op KiyOh!
  • Veilig betalen voor uw PEM7D met iDeal.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.


Geen producten